Taxatie Keurmerken

Hieronder vind u meer informatie over de diverse Taxatie Keurmerken:

Stichting VastgoedCert

Stichting VastgoedCert is al sinds 2004 het kwaliteitsregister van taxateurs. Om te garanderen dat alle taxateurs die bij VastgoedCert ingeschreven staan van goede kwaliteit zijn moeten zij aan hoge eisen voldoen. Aangezien er geen wettelijke beëdiging voor taxateurs bestaat en iedereen zich dus taxateur mag noemen is het verstandig om voor een geregistreerde taxateur te kiezen. Aangezien bij het taxeren van een woning veel geld komt kijken is het belangrijk dat de taxatie van een kwalitatief hoog niveau is.

Stichting VastgoedCert is voortgekomen uit de voormalige vakbekwaamheidregisters van de Stichting Certificatie en Registratie Makelaar-Taxateurs o.z. (CRMT), de Stichting Register Taxateurs (SRT), het Nederlands Register van Vastgoed Taxateurs (NRVT) en de Stichting WOZ.

Register Vastgoed Taxateurs

Het Register Vastgoed Taxateurs (RVT) is een branchevereniging van taxateurs. Het RVT zorgt dat alle taxateurs die bij de branchevereniging zijn aangesloten een kwalitatief sterk taxatierapport kunnen leveren. Doordat de RVT-taxateurs een goed beeld hebben over de wijken en de regio waarin zij taxeren kunnen zij de invloed van externe factoren op de waarde van uw woning goed bepalen. Een RVT-taxateur is altijd op de hoogte van de plannen en voorschriften van de gemeente en kan volledig uitleggen hoe hij de waarde van uw woning heeft bepaald.

Vragen? Neem contact op!

    Naam:*
    Email:*
    Telefoonnummer:*
    Toevoegingen of opmerkingen:*