Veelgestelde Vragen

Hoe vraag ik een taxatie aan?

Een taxatie aanvragen is bij ons erg eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is naar de pagina ‘Taxatie aanvragen’ te gaan en het formulier in te vullen. Nadat u dit formulier hebt verstuurd nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe snel krijg ik reactie op mijn taxatie aanvraag?

Wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met u op. Dit is altijd binnen 24 uur na de verzending van uw aanvraag.

Binnen hoeveel tijd krijg ik de taxatie te horen?

Door de jarenlange ervaring van onze taxateurs kunnen wij u een taxatierapport aanbieden binnen 5 werkdagen na de taxatie.

Hoe gaat de Taxateur te werk?

Als u bij taxatie Zoetermeer een aanvraag indient wordt u binnen 24 uur telefonisch benaderd. Tijdens het telefoongesprek maakt u een afspraak met een taxateur uit ons Haagse netwerk. De taxateur gaat langs op de door u aangegeven te taxeren woning. Hier moet u bij aanwezig zijn om de taxateur binnen te laten. De taxateur begint per direct met het taxeren van uw woning en stelt na het bezoek een rapport op dat u binnen 5 werkdagen per mail en per post zult ontvangen.

Hoeveel geld ben ik kwijt voor een taxatie?

De kosten van een all-in taxatie bij Taxatie Zoetermeer zijn 325 euro. Voor een NWWI taxatie betaalt u slechts 399 euro. Deze prijzen zijn inclusief btw. Bij deze tarieven komen geen verdere kosten. Hierdoor weet u van tevoren precies hoeveel u moet betalen.

Wat betekent NWWI?

NWWI staat voor Nederlandse woning waarde instituut. Dit is een keurmerk voor woningstaxaties. De NWWI geeft duidelijke richtlijnen waar een taxatie aan moet voldoen. Aangezien wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan zijn wij alleen bezig met taxaties volgens NWWI richtlijnen. Naast NWWI hebben wij een tweede validatiekantoor Taxateurs Unie, die dezelfde kwaliteit hebben en eveneens door alle banken goedgekeurd is.

Hoe kan het dat Taxatie Zoetermeer voor zo’n lage prijs deze dienst kan aanbieden?

Wij kunnen onze dienst zo goedkoop aanbieden door de speciale werkwijze die wij hanteren. Wij proberen zo effectief mogelijk te werk te gaan. Dit uit zich bijvoorbeeld in de manier waarop wij onze aanvragen verwerken en het feit dat we ons enkel toespitsen op taxeren.

Heeft u het antwoord op uw vraag nog niet gezien? Neem dan contact met u op zodat wij deze vraag voor u kunnen beantwoorden.

Meer weten over de veelgestelde vragen? Neem gerust contact met ons op.

Vragen? Neem contact op!

    Naam:*
    Email:*
    Telefoonnummer:*
    Toevoegingen of opmerkingen:*